Трябва да го сменя, след няколко месеца с лек теч, днес вече не издържа, и сега въпроса е каква марка да е, защото явно това влияе на цената? Оригинален може би Валео или най-евтиния друг? Малко помощ ще е полезна при избора ми.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Воден радиатор-нов, но какъв.
Collapse
X
-
колега незнам дали са еднакви радиаторите ни,но аз сложих турски марката немога да се сетя за 150 лв!вече месец съм със него и всичко си е ок!имаше и китайски и фреснки радиатори пъртвият 180лв,вторият 240-250лв когато ми ги извадиха всичките не видях никва разлика между трита!според мен не винаги цената определя качеството!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
-
Вече съм с нов радиатор, каква марка не видях даже, 200лв., сега обаче перката не иска да включва и ще търся реле, че се е прецакало, явно това е станало онзи ден, но не вярвам това да е помогнало радиатора да протече, само двапати ми загря до 110, без да включи перката, и яко парно и охлади.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Реостатчето може да се е повредило като сте прехвърляли перката на новия рад - често става......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Така значи релето е здраво, пробвах и с друго, когато дадох на късо двата кабела който отиват в реостата при радиатора перката се включва на определените градуси и спира след като се охлади, което е странно за мен, мислех, че ще върти непрекъснато перката, сега ще сменя този температурен датчик на радиатора и ще видим.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщениеТака значи релето е здраво, пробвах и с друго, когато дадох на късо двата кабела който отиват в реостата при радиатора перката се включва на определените градуси и спира след като се охлади, което е странно за мен, мислех, че ще върти непрекъснато перката, сега ще сменя този температурен датчик на радиатора и ще видим.
Comment
-
Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщениеТака значи релето е здраво, пробвах и с друго, когато дадох на късо двата кабела който отиват в реостата при радиатора перката се включва на определените градуси и спира след като се охлади, което е странно за мен, мислех, че ще върти непрекъснато перката, сега ще сменя този температурен датчик на радиатора и ще видим."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Да използвам темата...
Имам лек теч на антифриз ( от както го смених) и за около 600км пробег изчезна около 700гр.
Има ли смисъл да слагам някаква добавка и ако имате добри впечатления , ще се радвам да ми препоръчате някаква марка.
Иначе гледам в AXN-Auto е 200лв радиатора...
Comment
-
Да слагаш добавка за мен е като да подържаш жив някой дето е въпрос на време да умре - по добре търси причината...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДа слагаш добавка за мен е като да подържаш жив някой дето е въпрос на време да умре - по добре търси причината....
Comment
-
Мда, и аз имах теч, дето не го знаех къде е, гъзих се, кьорих се, надувах с 2 атмсф цялата система и я държах 24 часа така, сложих добавка, сложих още една, но все си се губеше течност - докато след 3-4 месеца един ден на път за СФ жената невинно попита - "Тази вода нормално ли е да ми е в краката"......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда, и аз имах теч, дето не го знаех къде е, гъзих се, кьорих се, надувах с 2 атмсф цялата система и я държах 24 часа така, сложих добавка, сложих още една, но все си се губеше течност - докато след 3-4 месеца един ден на път за СФ жената невинно попита - "Тази вода нормално ли е да ми е в краката"......
Comment
Comment